Arka Sokaklar 644. Bölüm 2. Fragmanı

Yorum Yaz (0 Yorum)
Arka Sokaklar 644. Bölüm 2. Fragmanı özeti:

Arka Sokaklar 644. Bölüm Fragmanı, 22 Eylül 2023 tarihinde Kanal D'de yayınlanan 644. bölümün tanıtım videosudur. Fragmanda, ekip, terör örgütü ve aşiretin infaz listesindedir. Ekipte ilk hedef kimdir? Tüm ekibin ve ailelerinin hayatı büyük tehlikededir.

Fragman, Rıza Baba'nın "Ekip terör örgütünün ve Asiretin infaz listesinde. Tüm ekibin ve ailelerinin hayatı büyük tehlikede." sözleri ile başlar. Ekip, bu tehlikeyi nasıl atlatacak merak konusudur.

Fragmanda ayrıca, terör örgütü ve aşiretin eylemlerinden kesitler yer alır. Ekip, bu eylemleri önlemek için harekete geçer.

Arka Sokaklar 644. Bölüm Fragmanı, heyecanı ve gerilimi yüksek bir bölüm olacağının sinyallerini veriyor. Bölüm, 29 Eylül 2023 tarihinde Kanal D'de yayınlanacak.

Fragmandaki Detaylar

  • Rıza Baba, ekibin terör örgütü ve aşiretin infaz listesinde olduğunu söyler.
  • Ekip, bu tehlikeyi nasıl atlatacak merak konusudur.
  • Terör örgütü ve aşiret, eylemler düzenler.
  • Ekip, bu eylemleri önlemek için harekete geçer.

Arka Sokaklar Hakkında

Arka Sokaklar, 1999 yılından beri Kanal D'de yayınlanan bir Türk polisiye televizyon dizisidir. Dizide, İstanbul Polis Teşkilatı'nda görev yapan bir ekibin maceraları anlatılmaktadır. Dizi, Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biridir.

Dizinin başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, Alp Korkmaz, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu, Özlem Çınar, Nazlı Tosunoğlu, Can Nergis, Yiğitcan Ergin, Ela Yörüklü, Tunç Okan, Kerimhan Duman, Furkan Göksel, Ufuk Tan Altunkaya, Metincan Ergün, Can Başak, Buse Varol, Melis Sezen, Gözde Kaya, Onur Bay, Beril Kayar, Arda Adil Görgen, İpek Yaylacıoğlu, Devranur Yılmaz, Furkan Aksoy, Gizem Terzi, İzzet Çetin, Gültekin Emre Uçar, Cihan Ünal ve Kadir Çöpdemir yer almaktadır.

Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı. Hemen